Студентський чемпіонат з «Брейн-Рингу» виграла команда педагогічного університету

Жовтень 28, 2011 | Новини | Переглядів: 1215 | Коментарі: 0

У четвер 27-го у Кіровограді відбувся традиційний Чемпіонат міста з гри «Брейн-Ринг» серед студентських команд, який вже багато років поспіль проводить Відділ сім’ї та молоді міської ради.

Цього разу зібралося дев’ять команд, які представляли коледжі, ліцеї та університети. Зокрема у першій групі між собою змагалися команди «Логос» (Кіровоградський будівельний коледж), «Чистий розум» (Кіровоградський інститут комерції) та «Умные люди» (Кіровоградський колегіум – школа №11). У групі «Б» змагалися між собою команди «Без ГМО» (Кіровоградський машинобудівний коледж КНТУ), «СССР» (Ліцей статистики) та «Best of the best» (Економіко-правовий коледж КІК). У третій групі з’ясовували, хто розумніший та швидше тисне на кнопку команди-зубри – «Online» (КНТУ), «Localizer» (ДЛАУ) та «Песець» (КДПУ).
Коментуючи гру команд ведучий Андрій Флоренко відзначив вдалі рішення та швидку реакцію дівчат із команди «Умные люди» (до півфіналу вони грали взагалі втрьох, а в інших командах було по 5-6 гравців), а також швидку реакцію команди «СССР». За результатами першого кола путівку у наступний тур Чемпіонату отримали по дві команди із кожної групи. На жаль, не вдалося цього разу показати гарний результат командам «Чистий розум», «Без ГМО» та «Localizer».
Натомість решта команд, поділившись на дві групи, напружено змагалися перше-четверте місця. Вони сукупно відповіли на тридцять питань і з’ясувалося, що за бронзу боротимуться команди Економіко-правового коледжу та Кіровоградського колегіуму, а за золото – команди педагогічного університету та Ліцею статистики. Варто сказати, що обидві команди боролися до останнього і рахунок фінального двобою 5:4 на користь команди «Песець» засвідчив, що суперники із команди «СССР» мали всі шанси перемогти, просто фортуна посміхнулася іншим. Третє ж місце здобула симпатичних команда із Кіровоградського колегіуму.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool