Стартувала безпрецедентна програма у рамках роботи "Гарячої лінії"

Жовтень 11, 2011 | Новини | Переглядів: 1231 | Коментарі: 0

Керівник "гарячої лінії" голови облдержадміністрації Ліра Ільченко повідомила про розпочату минулого тижня масштабну кампанію повторного "обдзвону" усіх заявників, які звернулися за допомогою на "гарячу лінію" за увесь час її існування – а це більш, ніж 18 тисяч жителів області.

 Цифра чимала, відтак навіть сумнівів про масштабність подібної роботи бути не може. Зрозуміло, що звернення заявників класифікуються і систематизуються за певними темами, а отже, перевірка стану і якості виконання їхніх прохань здійснюватиметься також тематично. Так, минулого тижня оператори "гарячої лінії" телефонували до заявників, які зверталися за допомогою у вирішенні проблемних питань аграрного спрямування. А відсьогодні спілкуватимуться із людьми, яких непокоїть транспортна тема. Уся інформація, що буде зібрана під час "обдзвону", передаватиметься відповідним профільним управлінням облдержадміністрації для подальшого усунення усіх виявлених недоліків. Кампанія покликана проконтролювати якість вирішення проблем жителів області і гарантуватиме вихід "гарячої лінії" на новий, більш якісний рівень роботи.

джерело


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool