Стара електропроводка несумісна з сучасними побутовими електроприладами

Квітень 13, 2012 | Новини | Переглядів: 1355 | Коментарі: 0

Застаріла електропроводка в будинку та використання господарями сучасних електроприладів спричинило коротке замикання електромережі, що у свою чергу привело до пожежі домашніх речей та покрівлі житлового будинку. Про це Інтернет-видання  «FOTOINFORM» повідомило Управління Держтехногенбезпеки у Кіровоградській області

Подія сталася 11 квітня близько 16:00 у селі Рівне Новоукраїнського району. За викликом на місце події прибули вогнеборці, які ліквідували займання. Житловий будинок врятували.
Коротке замикання електромережі одна з найпоширеніших причин виникнення пожеж у житловому секторі. Нагадуємо: сучасні побутові прилади значної потужності потребують якісної та надійної електропроводки. Якщо стан електромережі ваших помешкань викликає сумнів, краще утриматися від використання такої техніки. Також не варто вмикати одночасно прилади значної потужності, як то бойлер, праска, пральна машина. Це також може спричинити пожежу. Будьте обережні!
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool