Станція Берегова Одеської залізниці відправила у 2013 році майже 195 тис. вагонів

Квітень 03, 2014 | Новини | Переглядів: 787 | Коментарі: 0

Колектив вантажної припортової станції Берегова Одеської дирекції залізничних перевезень за підсумками 2013 року посів перше місце у дорожньому змаганні серед станцій Одеської залізниці та друге у галузевому змаганні Укрзалізниці.

За 12 місяців 2013 року вагонообіг станції склав 389 тис. 861 вагон, що на 1,4 % більше запланованого, було відправлено – 194 тис. 822 вагона, на 3,1% перевищено план. На 1,5 % більше перероблено вагонів на станції - 195 тис. 023 одиниць. Простій вантажного вагона під однією вантажною операцією зменшено на 1,43 години, а простій місцевого на 1,93 години, що поліпшено проти норми заданої технічним планом.
Головними особливостями роботи позакласної станції тупикового типу Берегова є прибуття, відправлення, розформування і формування вантажних поїздів, сортування вагонів, подача та забирання вагонів з/на під’їзних коліях, оформлення перевізних документів, складання комерційної й оперативної звітності, облік вантажів у поїздах, усунення комерційних браків тощо. Операції з вивантаження та навантаження вагонів виконуються на чотирьох під’їзних коліях комплексно-механізованим способом.
На станції Берегова працюють 160 залізничників, четверо з яких у минулому році отримали почесні нагороди від керівництва Укрзалізниці та Одеської залізниці за сумлінну багаторічну працю на магістралі.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool