Станція Берегова Одеської залізниці відправила у 2013 році майже 195 тис. вагонів

Квітень 03, 2014 | Новини | Переглядів: 814 | Коментарі: 0

Колектив вантажної припортової станції Берегова Одеської дирекції залізничних перевезень за підсумками 2013 року посів перше місце у дорожньому змаганні серед станцій Одеської залізниці та друге у галузевому змаганні Укрзалізниці.

За 12 місяців 2013 року вагонообіг станції склав 389 тис. 861 вагон, що на 1,4 % більше запланованого, було відправлено – 194 тис. 822 вагона, на 3,1% перевищено план. На 1,5 % більше перероблено вагонів на станції - 195 тис. 023 одиниць. Простій вантажного вагона під однією вантажною операцією зменшено на 1,43 години, а простій місцевого на 1,93 години, що поліпшено проти норми заданої технічним планом.
Головними особливостями роботи позакласної станції тупикового типу Берегова є прибуття, відправлення, розформування і формування вантажних поїздів, сортування вагонів, подача та забирання вагонів з/на під’їзних коліях, оформлення перевізних документів, складання комерційної й оперативної звітності, облік вантажів у поїздах, усунення комерційних браків тощо. Операції з вивантаження та навантаження вагонів виконуються на чотирьох під’їзних коліях комплексно-механізованим способом.
На станції Берегова працюють 160 залізничників, четверо з яких у минулому році отримали почесні нагороди від керівництва Укрзалізниці та Одеської залізниці за сумлінну багаторічну працю на магістралі.
 


ДО УВАГИ ВОДІЇВ: АВТОЦИВІЛКА ОНЛАЙН за 5 хвилин посилання


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool