Спочатку кіровоградці повинні отримати дозвіл, а потім встановлювати автономне опалення

Липень 05, 2016 | Новини | Переглядів: 1095 | Коментарі: 0

Про це сьогодні, 5 липня, під час апаратної наради повідомив міський голова Кіровограда Андрій Райкович.

- Спочатку людина повинна отримати дозвіл, а потім встановлювати автономне опалення. Не можна, щоб компанії, що займаються «автономками» спекулювали. Як раніше, коли спочатку встановлювали людині автономне опалення, а потім, заднім числом видавали документи. Зараз цього не буде. Важливо діяти відповідно до законодавства. Втім в цьому процесі важливо враховувати ще й позицію тих, хто не може встановити «автономку».

За словами спеціалістів, мешканці багатоповерхівок, які перейшли на автономне опалення, збільшують ціну на тепло для тих, хто лишився з централізованим. Ще одна проблема, що виникла в місті, після масового підключення «автономок» - розбалансування тепломережі Кіровограда. Наразі наше місто – має перше місце в Україні по розбалансуванню систем теплозабезпечення.

- Для будинків процес відключення від централізованого опалення може мати серйозні наслідки. Адже отоплюються не лише квартири людей, а й сходові клітини, підвали, горища. Якщо ми продовжимо розбивати теплопостачання – взимку матимемо серйозні проблеми – наголосив міський голова – адже маємо ще й школи, дитячі садочки та мед заклади, які опалюються від централізованого опалення. Нам треба дбати про роботу тепло генеруючих підприємств вже сьогодні – сказав Андрій Райкович.

Для того, щоб видача дозволів на автономне опалення відбувалась лише в законний спосіб заявки на отримання дозволів розглядає спеціальна міжвідомча комісія міської ради. Міська влада діє в межах повноважень та спосіб, що передбачені Конституцією і законами України.

джерело


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool