Співробітники податкової міліції ДПА у Кіровоградській області викрили факт заволодіння бюджетними коштами, внаслідок якого держава втратила 640 тис. грн.

Лютий 01, 2012 | Новини | Переглядів: 1337 | Коментарі: 0

Про це розповів перший заступник голови – начальник управління податкової міліції ДПА в області Анатолій Куруп. Про це Інтернет-виданню  «FotoInform» повідомила прес-служба ДПА в Кіровоградської області

За його словами, посадові особи одного комунального закладу, зловживаючи службовим становищем, перерахували на рахунки інших підприємств державні кошти в розмірі 640 тис. грн. нібито на закупку палива рідкого – пічного. Як з’ясувалось під час перевірки, всі вони мали ознаки фіктивності – господарську діяльність не здійснювали, товар замовникам не продавали, роботи не виконували, послуги не надавали, в зв’язку з чим ніякого палива, а тим паче рідкого пічного для комунального закладу не постачали.

В подальшому державні кошти були переведені у готівку. Цим було заподіяно істотну шкоду державним інтересам та спричинило тяжкі наслідки.
За даним фактом прокуратурою Кіровоградського району порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч. 2 ст. 364 Кримінального кодексу України. Слідство триває.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool