Спалювання стерні на полях - злочин проти природи і майбутніх поколінь,- Сергій Кузьменко

Серпень 28, 2017 | Новини | Переглядів: 1165 | Коментарі: 0

Внаслідок надзвичайно високих температур, що останнім часом спостерігаються на території держави, у тому числі на Кіровоградщині, майже вдвічі зросла площа сільгоспугідь, що постраждали внаслідок пожеж в державі. Про це голова облдержадміністрації повідомив під час апаратної наради.

Звертаючись до аграріїв області, Сергій Кузьменко наголосив, що такого агротехнічного заходу, як спалювання пожнивних решток на полях, не існує. – Це злочин перед природою та майбутніми поколіннями. А тому, кожен сільгоспвиробник має нести персональну відповідальність за стан справ на полях, які він обробляє, – зазначив очільник області.
Сергій Кузьменко також звернувся до Національної поліції та Державної служби з надзвичайних ситуацій України щодо розгляду всіх випадків випалювання стерні на полях області та притягнення винних до відповідальності.


ДО УВАГИ ВОДІЇВ: АВТОЦИВІЛКА ОНЛАЙН за 5 хвилин посилання


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool