Спалювання стерні на полях - злочин проти природи і майбутніх поколінь,- Сергій Кузьменко

Серпень 28, 2017 | Новини | Переглядів: 1147 | Коментарі: 0

Внаслідок надзвичайно високих температур, що останнім часом спостерігаються на території держави, у тому числі на Кіровоградщині, майже вдвічі зросла площа сільгоспугідь, що постраждали внаслідок пожеж в державі. Про це голова облдержадміністрації повідомив під час апаратної наради.

Звертаючись до аграріїв області, Сергій Кузьменко наголосив, що такого агротехнічного заходу, як спалювання пожнивних решток на полях, не існує. – Це злочин перед природою та майбутніми поколіннями. А тому, кожен сільгоспвиробник має нести персональну відповідальність за стан справ на полях, які він обробляє, – зазначив очільник області.
Сергій Кузьменко також звернувся до Національної поліції та Державної служби з надзвичайних ситуацій України щодо розгляду всіх випадків випалювання стерні на полях області та притягнення винних до відповідальності.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool