Скарги кіровоградців на поведінку водії автобусів

Січень 31, 2013 | Новини | Переглядів: 910 | Коментарі: 0

Інформація про розгляд окремих скарг мешканців міста на нетактовну поведінку водії автобусів

1. До управління розвитку транспорту та зв’язку Кіровоградської міської ради через обласний контактний центр надійшло звернення гр. Тімашкової Є.В. на дії водія маршрутного таксі № 116-а (автобус ВА 1609 АА), який із слів заявниці грубив та знімав з неї предмети одягу.
За інформацією перевізника, що обслуговує даний маршрут – ПП «КіровоградАвтоТур» на даному автобусі працював водій , якого відсторонено від виконання рейсів за маршрутом. Управління розвитку транспорту та зв’язку міської ради, зважаючи на факти, викладені у зверненні, направило перевізнику вимогу щодо розірвання з водієм трудової угоди.
2. До управління розвитку транспорту та зв’язку Кіровоградської міської ради через обласний контактний центр надійшло звернення гр. Захарченко Н.Ю. на дії водія маршрутного таксі № 112 (автобус ВА 1135 АА), який із слів заявниці у грубій формі вимагав у заявниці оплату за проїзд дитини-інваліда.
За інформацією перевізника, що обслуговує даний маршрут – ПП «Паритет Сервіс»  на даному автобусі працював водій , якого відсторонено від виконання рейсів за маршрутом. Зважаючи на факти викладені у зверненні, перевізнику також направлено вимогу щодо розірвання з водієм трудової угоди.
Вищезазначені скарги будуть розглянуті на комісії з розгляду скарг на нетактовну поведінку водіїв 31 січня 2013 року.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool