Ситуація, коли у закладах соціальної сфери порушується температурний режим, є неприпустимою,- Ігор Бойчук

Грудень 11, 2017 | Новини | Переглядів: 916 | Коментарі: 0

Під час наради в облдержадміністрації начальник Головного управління Держпродспоживслужби у Кіровоградській області Ігор Бойчук поінформував про стан дотримання теплового режиму у закладах соціальної сфери області.

Він нагадав, що початок опалювального сезону на Кіровоградщині розпочався з певними ускладненнями. Так, станом на 20 жовтня було відсутнє тепло у 66 дошкільних навчальних закладах, 143 загальноосвітніх школах (в більшості діти перебували на канікулах), в 11 професійно-технічних закладах. Особливо напруженою була ситуація у містах Кропивницькому та Світловодську.

Моніторинг щодо дотримання теплового режиму в закладах освіти, охорони здоров’я та соціальної сфери області здійснюється фахівцями Держпродспоживслужби з початку опалювального сезону. Лабораторні вимірювання були проведені у 178 навчальних та 24 лікувально-профілактичних закладах області. У 18 навчальних та 3 лікувально-профілактичних закладах були виявлені порушення температурного режиму.

Наразі, не всі заклади соціальної сфери, з різних причин, дотримуються належного температурного режиму Як і минулого року, подібна ситуація знову має місце у терапевтичному відділенні Гайворонської ЦРЛ в смт. Завалля та у Знам'янській ЦРЛ (через економію палива). Зафіксовано порушення теплового режиму і в Знам'янській міській лікарні – через неякісні вугілля та дрова. Через ремонтні роботи на тепломережі не забезпечено належний повітряно-тепловий режим у Світловодській ЦРЛ. Порушення повітряно-теплового режиму в лікувально-профілактичних та навчальних закладах також фіксується кожного дня, постійно – у Кіровоградському будівельному коледжі, у Знам'янській та Гайворонській ЦРЛ.

Ігор Бойчук назвав таку ситуацію неприпустимою, та звернувся до керівників зазначених навчальних і лікувальних закладів, з тим, аби вони вжили невідкладних заходів, щоб забезпечити в установах повітряно-тепловий режим відповідно до встановлених санітарних норм.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool