Система контролю за вантажними операціями зарекомендувала себе на Одесі-Товарна

Квітень 28, 2016 | Новини | Переглядів: 743 | Коментарі: 0

Наприкінці минулого року в якості експерименту працівники регіональної філії ПАТ УЗ «Одеська залізниця» встановили систему контролю за навантажувально-розвантажувальними операціями на станції Одеса-Товарна.

За півроку роботи сучасне відеообладнання на навантажувально-розвантажувальних майданчикам зуміло себе зарекомендувати з позитивного боку.

Завдяки встановленому відеоспостереженню комерційні працівники станції та служби комерційної роботи та маркетингу можуть у режимі «онлайн» контролювати весь виробничий процес: час подачі та прибирання вагонів, тривалість вантажних операцій та, найголовніше, час їх фактичного завершення. Адже саме контроль за наданням повідомлення про закінчення вантажних операцій було слабким місцем у роботі з клієнтами, які іноді проводили додаткове зважування вагонів, що надавало можливість отримували послуги залізниці за занижену вартість.

Відтепер система відеоспостереження в багатьох випадках допомагає упорядкувати роботу клієнтів з залізничниками по частині вантажних операцій та нарахуванню необхідних платежів. Більш того, вона надає можливість контролювати правильність розміщення вантажу у вагоні та якість очищення вагонів після вивантаження.

У подальшому одеські залізничники планують встановити системи контролю на інших станціях філії. Наразі власникам під’їзних колій пропонується взяти участь в облаштуванні системами відеоспостереження навантажувально-розвантажувальних майданчиків на їх території.
Прес-центр регіональної філії «Одеська залізниця»
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool