Що принесе новий навчальний рік жителям Кропивницького?

Вересень 02, 2020 | Новини | Переглядів: 983 | Коментарі: 0

Яка буде друга хвиля Коронавірусу? Як обрати форму навчання?

Як бачимо, з 1 вересня навчальний рік почався в звичному режимі. Враховуючи те, що Кіровоградщина входить до «зеленої» зони, мова про хвилеподібне чи дистанційне навчання поки не йдеться. За словами начальниці управління освіти міської ради Лариси Костенко, всі навчальні заклади проінспектувала спеціальна комісія що перевірила їх готовність до нового навчального року з урахуванням санітарно-епідеміологічних норм.

Питання лише в тому, чи буде ефективним масковий режим та протиепідемічні заходи восени та взимку, коли почнеться хвиля респіраторних захворювань. Так, фахівці радять часто дезінфікувати руки, дотримуватись безпечної дистанції, але всі ми добре знаємо, що навіть дорослі не дотримуються всіх норм і правил. А що вже говорити про дітей?

Інше питання, коли Ваша дитина навчається в невеликій групі, де мінімізована кількість небажаних контактів, отримує правильне та корисне харчування. Частина кропивничан обирає приватні навчальні заклади аби не тільки вберегти свою дитину від небажаних ризиків, але й забезпечити якісну освіту з врахуванням індивідуальних нахилів та здібностей.

Так, батьки, що прагнуть бути впевнені в якості освітніх послуг надають перевагу приватним освітнім закладам. Серед них Центр освіти і розвитку «Мозаїка», Мовний центр «Говорити легко», Школа програмування Ш++ та інші. Найчастіше такі освітні заклади є профільними, тобто готують в певному напрямку – мови, програмування, математика тощо.

Який вид навчального закладу обирати, звісно, то справа кожного. А от питання дистанції, санітарних норм, умов і підходів до навчання – звісно абсолютно різні! Приватні заклади проходять ряд ретельних перевірок, навіть більше ніж державні. Поруч з тим, вони більш мобільні та автономні, ніж звичні школи.

Обираючи, слід свідомо поставитись до вибору, адже якість освіти визначається не тільки званням вчителів але й знаннями та уміннями учнів, їх досягненням и та мотивацією. Окрім того, заклади де можна обирати що і коли вчити, в якій групі і в якому форматі є більш перспективними, враховуючи як карантин, так і можливості варіативного навчання. 

Так, доречі, Мовний центр «Говорити Легко» запрошує дітей та дорослих вивчати корейську та польську мови індивідуально чи в міні-групах до 3х осіб. Звернутися до них можна за адресою вул. Шевченка, 1, або за телефоном (вайбер) 066 459 13 12.Так, доречі, Мовний центр «Говорити Легко» запрошує дітей та дорослих вивчати корейську та польську мови індивідуально чи в міні-групах до 3х осіб. Звернутися до них можна за адресою вул. Шевченка, 1, або за телефоном (вайбер) 066 459 13 12.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool