Школярі з Кіровограда відзначились на Всеукраїнському бізнес-турнірі

Квітень 20, 2016 | Новини | Переглядів: 843 | Коментарі: 0

П’ятеро школярів з міста Кіровограда увійшли до топової двадцятки на ІІІ Всеукраїнському бізнес-турнірі для учнів 8-11 класів «Стратегія фірми-2016».

Всього в турнірі взяли участь 2,5 тисячі учасників зі всієї країни. Тривав він з 15 лютого по 9 квітня.

Його мета - навчити школярів основам ведення бізнесу. Учасники мали унікальну можливість набути навички управління компаніями з використанням програми бізнес-симуляції ViAL+.

Партнером конкурсу, на етапі відбору учасників у Кіровограді, виступила Кіровоградська регіональна торгово-промислова палата. Не залишились наші учасники без підтримки і на заключному – Всеукраїнському етапі.

Нагородження переможців турніру відбулося 16 квітня в Міністерстві освіти і науки України. Учасники з Кіровограда перевищили всі очікування: п’ятеро наших юних земляків потрапили до двадцятки кращих.

Учень ЗОШ № 4 м. Кіровограда Денис Котов посів друге місце. Ще одному представнику четвертої школи Володимиру Євчику не вистачило зовсім трохи залікових балів, аби «взяти бронзу», то ж Володимир поступився третім місцем учаснику з Києва.

Окрім представників ЗОШ № 4, фіналістами турніру стали кіровоградці Олексій Володін з комунального закладу «Педагогічний ліцей», Михайло Гонтаренко та Олександр Ліщенко з НВО № 19.

Фіналісти і переможці отримали призи і заохочення від організаторів і спонсорів турніру, зокрема, сертифікати на навчання у Лондонській школі бізнесу та фінансів і в одному з канадських коледжів.

Крім того, за вагомий внесок в організацію турніру подяками відзначили президента Кіровоградської РТПП Ірину Саєнко та начальника управління освіти Кіровоградської міської ради Ларису Костенко.

джерело


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool