Ще один цех по виготовленню алкогольних напоїв, що становлять загрозу для життя і здоров’я людей виявлено у Гайвороні

Липень 10, 2012 | Новини | Переглядів: 988 | Коментарі: 0

В ході проведення оперативно-розшукових заходів співробітники відділу податкової міліції Новоукраїнської МДПІ спільно з Гайворонським РВ виявили і задокументували факт незаконної реалізації алкогольних напоїв. Про це Інтернет-виданню  «FOTOINFORM» повідомила прес-служба ДПС в Кіровоградської області

Вони, згідно висновків Кіровоградського обласного бюро судово-медичної експертизи, є неякісною та небезпечною алкогольною продукцією, вживання якої є небезпечним для здоров’я людини.

Як встановили податківці, у квітні цього року житель Гайворонського району Кіровоградської області завітав до столиці, де придбав приблизно 1100 літрів спирту та перевіз його до Гайворона. В сараї власного домоволодіння, в жахливих антисанітарних умовах, змішуючи спирт та воду, підприємливий городянин виготовляв алкогольні напої, які розливав у звичайні п’ятилітрові пластикові пляшки. Не переймаючись якістю спирту, який використовував у домашній гуральні, не маючи дозволу на виготовлення та реалізацію підакцизних товарів, ліцензій на оптову та роздрібну торгівлю алкогольними напоями, знаючи про заборону реалізації незаконно виготовлених алкогольних напоїв, гайворонець здійснював їх реалізацію громадянам за місцем проживання.
З місця події співробітники податкової міліції вилучили 5 пластикових бочок, ємністю по 200 літрів кожна, наповнені прозорою рідиною із характерним запахом спирту, 24 п’ятилітрових пластикових ємностей, наповнених алкогольними напоями, одну п’ятилітрову пластикову ємність, наповнену алкогольними напоями до рівня 2 літрів, порожні ємності та іншу атрибутику підпільного виробництва.

За матеріалами працівників відділу податкової міліції, відносно згаданого гайворонця слідчим відділом Гайворонського РВ УМВС України у Кіровоградській області порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч.3 ст.204 КК України.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool