Ще чотири медзаклади на Кіровоградщині зможуть приймати хворих на COVID-19

Серпень 21, 2020 | Новини | Переглядів: 813 | Коментарі: 0

У Кіровоградській області наразі 36 людей продовжують лікуватися від коронавірусної інфекції. 

Про це повідомила заступниця директора департаменту охорони здоров’я ОДА Наталя Горбенко сьогодні, 21 серпня, під час позачергового засідання обласної комісії з питань ТЕБ і НС.

Наталя Горбенко зауважила, що 27 хворих перебувають на госпіталізації. Із них – один пацієнт знаходиться у важкому стані. Ще дев’ятеро мешканців мають легкий перебіг хвороби, тому вони лікуються вдома.

«Цього тижня заповненість інфекційного ліжкового фонду в госпітальних базах змінювалась від 18% до 12%. У випадку погіршення ситуації хворих на коронавірус почне приймати «друга» хвиля медзакладів», - зазначила Наталя Горбенко.

Згідно протоколу рішення засідання обласної комісії з питань ТЕБ і НС, до закладів охорони здоров’я другої черги належать Бобринецька, Долинська, Новоархангельська та Новоукраїнська ЦРЛ. 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool