Серійного вбицю затримали на Кіровоградщині

Квітень 09, 2013 | Новини | Переглядів: 882 | Коментарі: 0

Працівники Компаніївського райвідділу міліції УМВС України в Кіровоградській області у результаті проведення слідчих дій затримали за підозрою у скоєнні вбивства 56-річного жителя району.

Раніше підозрюваний вже двічі був засуджений за скоєння подібних злочинів, адже позбавив життя двох своїх родичів.
До міліції надійшло повідомлення про те, що на території подвір’я у населеному пункті знаходиться бездиханне тіло 52-річного чоловіка, що проживав у домоволодінні місцевих жителів.
На місце події виїхала слідчо-оперативна група. Правоохоронці виявили труп потерпілого з ознаками насильницької смерті біля веранди помешкання.
Попередньо встановлено, що чоловік разом із жителем іншого села розпивав спиртні напої у кімнаті будинку, де тимчасово мешкав. Між знайомими виникла сварка, що переросла у бійку. Старший із опонентів бив молодшого руками та ногами, а потім, перемістившись на подвір’я, взяв металеве відро та ще кілька разів ударив ним потерпілого по голові.
Від отриманих травм чоловік упав і втратив свідомість. Зловмисник тим часом перетягнув тіло на лавку біля веранди і залишив знайомого помирати…
Як повідомив в.о. начальника Компаніївського РВ УМВС в області Валерій Пащенко, того ж дня підозрюваного затримали за місцем його проживання у сусідньому селі, куди він втік з надією сховатися від правоохоронців.
За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 «Умисне вбивство» Кримінального кодексу України. Санкцією статті передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 15 років.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool