Сергій Тігіпко: Держава профінансує перекваліфікацію людей старших за 45 років

Червень 21, 2012 | Новини | Переглядів: 883 | Коментарі: 0

Держава видаватиме ваучер для перекваліфікації людям старшим за 45 років за умови наявності в них не менше 15 років трудового стажу.

Про це заявив Віце-прем’єр-міністр України – Міністр соціальної політики Сергій Тігіпко сьогодні під час робочої поїздки до Криму, де він відвідав республіканський Центр професійно-технічної освіти Державної служби зайнятості.

«Ми повинні дати людям, чия професія перестала бути затребуваною на ринку праці, можливість здобути нові навички», - наголосив Сергій Тігіпко.

Віце-прем’єр-міністр зазначив, що одна з пропозицій закону про зайнятість – надати людям старшим за 45 років ваучер на отримання нової спеціальності. За його словами, з наступного року, коли закон про зайнятість набуде чинності, вартість такого ваучера буде становити 12 тисяч гривень.

Нагадаємо, законопроект про зайнятість населення пройшов перше читання у Верховній Раді. Ухвалення документа в цілому очікується до кінця поточної сесії парламенту.


Прес-служба Міністерства соціальної політики
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool