Сергій Ларін привітав Кіровоградську льотну академію із 60-літтям з дня заснування

Жовтень 30, 2011 | Новини | Переглядів: 1272 | Коментарі: 0

Традиційно, в останню п’ятницю жовтня випускники різних років Кіровоградської льотної академії збираються в аудиторіях своєї альма-матер і святкують День академії.

Цьогорічний кінець жовтня – не виняток, але ще більшої урочистості цьому дню додала знакова подія – святкування 60-ліття з дня заснування нинішньої Кіровоградської льотної академії Київського національного авіаційного університету.
Урочистості розпочалися зранку і тривали  до самого вечора – програма святкування була більш, ніж насиченою: і міні-парад був - за участі нинішніх курсантів академії, і алею пам'яті за загиблими льотчиками-героями поповнили молодими деревцями, які висадили колишні випускники вузу - сивочолі досвідчені пілоти разом із керівництвом області та міста, і показові виступи курсантів академії – вправних вершників. Проте родзинкою всього святкування можна сміливо вважати можливість оглянути увесь склад літальної техніки академії на летовищі біля Будинку культури Авіаторів. Тут, поруч із літаками радянського зразка красувались сучасні мобільні літачки, які настільки вдало сконструйовані, що багатьом із присутніх здавалось, ніби вони іграшкові. Та ще більшу цікавість викликав літак у небі – людям, які непосвячені у премудрості пілотування, певно, здавалося, що виконуються фігури вищого пілотажу.
Оглянув літаки і поспілкувався із присутніми на заході представниками українських підприємств, що займаються їх розробкою, і голова облдержадміністрації Сергій Ларін.
Завершилися урочистості святковим концертом у Будинку культури Авіаторів. Сергій Ларін привітав керівництво вузу, присутніх курсантів та викладачів, а також випускників минулих років, серед яких були не лише українці, а й громадяни інших держав колишнього Радянського Союзу зі знаковою датою в історії академії.

джерело


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool