Сергій Ларін: Доплати до пенсій для учасників війни зростуть на 30-50 відсотків

Квітень 06, 2012 | Новини | Переглядів: 1088 | Коментарі: 0

У Бобринецькій районній лікарні Серій Ларін оглянув палати для ветеранів Великої Вітчизняної війни та поспілкувався із фронтовиками.

Керівник області поцікавився у найповажніших пацієнтів лікарні, чи задоволені вони умовами для поліпшення здоров'я, чи немає у них нарікань до медичного персоналу. У свою чергу ветерани лише дякували за увагу і опіку до себе з боку влади. 

Наразі у Бобринецькій центральній районній лікарні функціонує 4 "ветеранські" палати, відремонтовані і оснащені сучасною технікою за кошти місцевих меценатів.
Зустрітись із головою облдержадміністрації до центральної районної лікарні прийшли голова районної організації ветеранів Інна Андріївна Гребенюк та голова міської організації ветеранів Раїса Іванівна Тофан.
У розмові із ветеранським активом району Сергій Ларін зазначив, що за ініціативи Президента України уже з травня поточного року доплати до пенсій для учасників війни збільшаться на 30-50%.
- На часі – підвищення виплат ветеранам та інвалідам війни, осучаснення пенсій, що дасть можливість підвищити їхній розмір та посилити соціальний захист пенсіонерів, ветеранів військової служби, учасників війни та сімей померлих інвалідів війни. Відчутні зрушення у подоланні несправедливості по відношенню до цих заслужених людей почнуться вже у травні, - підкреслив Сергій Ларін.
Окрім цього планується і збільшення одноразової допомоги інвалідам та учасникам війни з нагоди Дня Перемоги.
Сергій Ларін наголосив, що увага і опіка ветеранів Великої Вітчизняної війни це окреме і особливе завдання Президента України. У в цьому напрямку на рівні області зроблено уже чимало. Так, за 2 останніх роки відремонтовано 285 палат для ветеранів Великої Вітчизняної війни; їх оснащено телевізорами, холодильниками, душовими кабінами, новими меблями тощо. Райони області успішно виконують завдання голови облдержадміністрації, що стосується ремонту "ветеранських" палат. Наразі черга за обласним госпіталем, де кожна територія також отримала окремі палати для проведення їх повного оновлення. Окрім цього, для інвалідів ВВв, за ці ж таки 2 роки, придбано 98 легкових автомобілів;
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool