Сергій Кузьменко: У найближчі роки поняття «ямковий ремонт» має відійти у минуле

Березень 26, 2018 | Новини | Переглядів: 823 | Коментарі: 0

Під час апаратної наради голова облдержадміністрації анонсував початок масштабних дорожніх робіт. 

Зокрема, він нагадав, що на минулому тижні Кабінет Міністрів України затвердив Державну цільову економічну програму розвитку автомобільних доріг загального користування державного значення на 2018–2022 роки. – У державі розпочинається планомірний ремонт доріг, і за кілька років таке поняття, як «ямковий ремонт» має відійди у минуле, – відзначив Сергій Кузьменко.

Голова облдержадміністрації наголосив, що вже найближчими днями, за сприятливих погодних умов, дорожні служби області мають розпочати поточні ремонти.

– На сьогодні першочерговим завданням є ліквідація ямковості, щоб забезпечити безаварійний проїзд на дорогах Кіровоградщини. Одночасно, має бути забезпечена реалізація планових робіт як з поточного, так і капітального ремонту, добудова усіх об’єктів дорожнього будівництва, які заплановано ввести в експлуатацію цього року, – відзначив Сергій Кузьменко.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool