Сергій Кузьменко привітав підприємців Кіровоградщини

Серпень 30, 2017 | Новини | Переглядів: 1082 | Коментарі: 0

 Важко оцінити той внесок, який ви робите в економічний розвиток держави та області. На вас покладена надзвичайно велика відповідальність. На сьогодні 47 тисяч підприємців, які працюють на Кіровоградщині, дають робочі місця для майже 170 тисяч жителів області, – відзначив Сергій Кузьменко під час урочистостей.

Завдяки вашій діяльності формується 90% валового продукту області, сплачується 95% усіх податків до бюджетів Кіровоградщини. Це кошти, за рахунок яких, у тому числі, утримується наше військо, будуються нові дороги, ремонтуються дитячі садочки, школи, лікарні та заклади культури. Лише за два останніх роки, завдяки податкам, що підприємці сплатили до бюджетів різних рівнів, на утримання соціальної сфери були витрачені сотні мільйонів гривень, – зазначив очільник області.

Не можна оминути той факт, що лише за минулий рік темпи зростання промисловості в області сягнули 16%. Це справді значний результат, враховуючи, що по державі цей показник становив від 1,5 до 2,5%. Це свідчить про те, що для підприємців в області створені сприятливі умови, – констатував голова облдержадміністрації.

Також Сергій Кузьменко відзначив, що за останній час на промислових підприємствах та в аграрному секторі області відчутно зріс рівень заробітної плати. Він подякував підприємцям, і висловив сподівання, що вони й надалі підтримуватимуть ініціативи Президента та Уряду у напрямку підвищення заробітної плати працівникам. – Скільки б ми не робили гарними наші школи, лікарні, будували дороги, але, насамперед, і влада, і підприємці мають дбати, аби люди отримували за свою працю гідну винагороду. Це наше першочергове завдання, – наголосив очільник області.

На завершення, голова облдержадміністрації побажав усім підприємцям області креативних рішень, вигідних контрактів, прибутків, та миру в Україні.

За сумлінну працю, вагомий особистий внесок у соціально-економічний розвиток області, активну громадську позицію та з нагоди Дня підприємця Сергій Кузьменко вручив кращим підприємцям області відзнаки обласної державної адміністрації.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool