Сергій Коваленко провів засідання міжвідомчої комісії щодо протидії незаконному вилову риби у нерестовий період

Червень 06, 2018 | Новини | Переглядів: 542 | Коментарі: 0

Терміни весняно-літньої заборони на вилов риби (на період її нересту) та розмноження інших водних біоресурсів у рибогосподарських водоймах Кіровоградщини (заборона встановлюється з метою забезпечення охорони їх природного відтворення) визначені наказом Управління охорони, використання і відтворення водних біоресурсів та регулювання рибальства в Кіровоградській області (Кіровоградрибоохорони).

Зокрема на Кам’янському та Кременчуцькому водосховищах (у межах відповідальності Кіровоградрибоохорони) промислове, любительське та спортивне рибальство заборонено з 1 квітня по 9 червня (включно). В усіх інших річках та їх кореневих водах рибалити не дозволялося з 1 квітня по 20 травня, а в придаткових системах річок (до них відносяться озера, протоки, гирла, єрики тощо) заборонний період триватиме аж до 29 червня включно.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool