Селище Нове:1300 кіровоградців залишились без опалення

Січень 18, 2013 | Новини | Переглядів: 1257 | Коментарі: 0

У селищі Нове м. Кіровоград на території котельні КП «Теплоенергетик» (будівля розміром 18х60, 1972 року забудови) сталося часткове (близько 20м) руйнування верхньої частини димовідвідної труби (загальна висота труби 85м), що призвело до пошкодження димовідвідного каналу.

 Жертв та постраждалих немає. Роботу котельні призупинено. Котельня забезпечувала теплопостачанням 28 житлових будинків (з них дев’ятиповерхових – 8 та п’ятиповерхових -20. Всього в будинках проживає близько 6870 мешканців, з них без центрального теплопостачання залишилось близько 1300 мешканців), 2 школи, дитячий садок та лікарню (стаціонар відсутній). Навчальний процес в школах та робота дитячого садку припинятись не буде.

Станом на 7 год. 18 січня на місці працює міська комісія з питань ТЕБ та НС. До аварійно-відновлювальних робіт залучено бригади Кіровоградобленерго та особовий склад і техніка Територіального управління МНС, розгорнуто мобільний пункт обігріву. Причина руйнування труби встановлюється

Подія знаходиться на контролі Територіального управління МНС в Кіровоградській області.

Державна служба України з надзвичайних ситуацій


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool