СБУ передала до суду кримінальну справу стосовно колишнього співробітника державної виконавчої служби Кіровоградщини

Травень 25, 2012 | Новини | Переглядів: 1495 | Коментарі: 0

Слідчі Управління Служби безпеки України в Кіровоградській області завершили розслідування кримінальної справи стосовно колишнього старшого державного виконавця одного з відділів державної виконавчої служби Кіровоградщини, яка незаконно використовувала державний реєстр інформаційної системи Міністерства юстиції України. Про це Інтернет-виданню  «FOTOINFORM» повідомили у прес-групі УСБУ в Кіровоградській області

У ході слідства встановлено, що у березні 2010 року державний службовець, скориставшись особистим логіном та паролем, внесла до Єдиного державного реєстру виконавчих проваджень завідомо недостовірну інформацію, чим зобов’язала Управління пенсійного фонду України здійснити щомісячне нарахування та виплату В. - надбавки до пенсії у розмірі 30 відсотків, як особі зі статусом «Дитина війни». Протягом 1,5 року пенсіонерка незаконно отримала понад 5 тис. гривень.
Кримінальну справу стосовно зловмисниці порушено за ч.1 ст.362 (несанкціоновані дії з інформацією, яка оброблюється в електронно-обчислювальних машинах (комп'ютерах), автоматизованих системах, комп'ютерних мережах або зберігається на носіях такої інформації, вчинені особою, яка має право доступу до неї) Кримінального кодексу України.
18 травня ц.р. кримінальну справу скеровано до суду.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool