Рятувальники радять жителям Кіровоградщини бути обачними

Жовтень 04, 2018 | Новини | Переглядів: 603 | Коментарі: 0

Рятувальники Кіровоградської області продовжують роз’яснювати громадянам правила пожежної безпеки у побуті, оскільки з настанням опалювального періоду збільшується ризик виникнення займань у помешканнях.

4 жовтня профілактичне відпрацювання провели співробітники 34-ї ДПРЧ смт Смоліне та Петрівського районного сектора Управління ДСНС в області. 

Фахівці пожежно-рятувальної служби обійшли оселі та поспілкувалися з господарями про те, як не зашкодити собі та власному добробуту під час опалювального сезону. Мешканцям селищ, які користуються пічним опаленням нагадали, що необхідно перевіряти справність та за необхідності ремонтувати печі, грубки та димоходи, щоб у них не було тріщин. Адже така, на перший погляд, дрібниця може спричинити пожежу та загибель людей від задухи чадним газом. Порекомендували громадянам не доручати догляд за розтопленими печами маленьким дітям. Не класти паливо й інші горючі матеріали перед топковим отвором або впритул до груби. Також рятувальники нагадали й про те, що варто вкрай обережно користуватися електрообігрівачами, оскільки через саморобні або несправні прилади нерідко виникають пожежі, та не перевантажувати електромережу.

Восени час від часу трапляються випадки виявлення застарілих боєприпасів, які знаходять під час робіт на присадибних ділянках. Тож рятувальники попередили громадян про цю небезпеку й нагадали, як правильно діяти у таких випадках. Залишили жителям селищ й застережні листівки, щоб була можливість ґрунтовно вивчити рекомендації з пожежної безпеки.

Прес-служба У ДСНС в області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool