Рятувальники проводять рейдові перевірки дотримання правил пожежної безпеки на хлібних масивах

Липень 01, 2013 | Новини | Переглядів: 821 | Коментарі: 0

Питання пожежної безпеки, безперечно, важливе в усіх галузях людської діяльності, але особливо актуально влітку для аграріїв

 Щоб зберегти врожай від нищівної сили вогню, необхідно суворо дотримуватися вимог нормативно-правових актів з питань пожежної безпеки. Інспекторським складом органів державного нагляду у сфері пожежної та техногенної безпеки в області спільно з представниками мас-медіа здійснюють рейдові перевірки місць збирання, переробки та зберігання ранніх зернових культур. Зокрема, звертається особлива увага чи є на полях смуга оборювання, наявність табличок застерігаючого характеру, чи зернозбиральна техніка та автомобілі забезпечені первинними засобами пожежогасіння згідно норм належності (ємностями з водою, лопатами, гумовими хлопавками для збивання вогню). Спілкуючись із хліборобами, рятувальники також цікавляться чи проводилися з ними інструктажі з питань пожежної безпеки. Під час жнивної кампанії такі рейдові перевірки будуть тривати і надалі.
Прес-служба У ДСНС України у Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool