Рятувальники Кіровоградщини продовжують навчати громадян правилам безпеки на водоймах

Серпень 01, 2018 | Новини | Переглядів: 690 | Коментарі: 0

Не всі громадяни, вирушаючи до моря, річки чи ставка, дбають про власну безпеку. Нерідко відпочивальники переоцінюють свої сили або вдаються до небезпечних експериментів і, як результат, - нещасний випадок на воді.

Для того, щоб трагедій було якомога менше, рятувальники проводять масово-роз’яснювальну роботу серед громадян та навчають їх правилам безпечного відпочинку біля водоймищ. Такі перевірки розпочалися у червні і триватимуть впродовж усього купального періоду в кожному районі області.

1 серпня рятувальники Маловисківського, Новомиргородського та Світловодського районів здійснили обхід місцевих водойм, щоб поспілкуватися з відпочивальниками та перехожими. Громадянам нагадали основні правила, яких необхідно дотримуватись на воді: не заходити у воду в стані алкогольного сп’яніння, не допускати ігор з притопленням, відпочивати у місцях з обладнаним пляжем або хоча б там, де добре відомий стан дна, не стрибати у воду зі скель, мостів, дамб. Крім того, діти повинні відпочивати тільки разом з дорослими та заходити у воду і купатись під наглядом своїх батьків. Усім співрозмовникам рятувальники вручили листівки із застереженнями та правилами безпеки на воді.

Шановні громадяни! Вирушаючи на відпочинок до води, не забувайте подбати про власну безпеку. Не нехтуйте порадами фахівців, бережіть своє життя і здоров’я.

У ДСНС України у Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool