Рятувальники Кіровоградщини приборкали 2 пожежі різного характеру

Січень 13, 2021 | Новини | Переглядів: 616 | Коментарі: 0

Так, 12 січня о 22:05 до Служби порятунку надійшло повідомлення про пожежу в приватному будинку на території приватного домоволодіння по вул. Центральна с. Михайлівка Олександрівського району. 

На момент прибуття пожежно-рятувального підрозділу в будинку горіло вікно, диван та речі домашнього вжитку загальною площею близько 2 м2. Рятувальники 29-ї Державної пожежно-рятувальної частини смт Олександрівка та МПО с. Михайлівське о 22:56 локалізували та о 22:58 ліквідували пожежу.

Вже 13 січня о 02:32 стало відомо про пожежу автомобіля ГАЗ 3302 по вул. Академіка Корольова обласного центру. На місці пожежі встановлено, що зайнялось лобове скло та передній бампер автівки. Бійці 1-го Державного пожежно-рятувального загону м. Кропивницький о 02:43 локалізували та о 02:51 – загасили пожежу.

В обох випадках травмованих чи загиблих немає. Причини пожеж встановлюють фахівці.

У ДСНС України у Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool