Рятувальники Кіровоградщини долучилися до Всеукраїнського суботника

Квітень 14, 2014 | Новини | Переглядів: 1199 | Коментарі: 0

Краса наших міст, сіл та селищ залежить від кожного з нас. Тож, рятувальники Кіровоградщини впродовж року турбуються про охайний вигляд пожежно-рятувальних частин та прилеглих територій.

З особливою увагою бійці ДСНС підходять і до заходів з нагоди Дня довкілля, тож щорічно беруть участь у Всеукраїнському суботнику. Кожен працівник зробив свій внесок для оновлення будівель, у яких несе службу.
Працівники Служби «101» взяли найактивнішу участь у суботнику та наводили лад на прилеглих територіях і ділянках – біля будівлі Управління ДСНС, підпорядкованих підрозділів та навчально-методичного центру, на спорткомплексі пожежно-рятувальної служби. Рятувальники у Кіровограді та в районних центрах замітали, висаджували квіти, обсапували клумби, білили бордюри, мили вікна, обкопували та білили дерева. Звернули увагу і на військову гармату часів Великої Вітчизняної війни та підфарбували стеллу, яка увіковічнює День визволення міста. Прибирання відбувалося і в кабінетах, технічних приміщеннях та в гаражах.
Під час Дня довкілля рятувальники виявили себе як справжні господарі, адже з такою ж відповідальністю, як до щоденної служби, вони ставляться і до благоустрою навколо себе.

Прес-служба У ДСНС в області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool