Рясний сніг продовжує засипати Кіровоградщину (ФОТО)

Січень 23, 2019 | Новини | Переглядів: 780 | Коментарі: 0

Протягом ночі на ліквідації засніженості та слизькості на дорогах загального користування державного значення працювали більше 70-ти одиниць техніки підрядних організацій Служби автомобільних доріг у Кіровоградській області.

На разі проїзд автотранспорту забезпечений - без заторів та обмежень по всій державній мережі. Проте покриття залишається засніженим і техніка працює безперервно. Всі дорожні підрозділи переведені в посилений цілодобовий режим роботи.

Водіїв просимо за можливості перенести поїздки та подорожі, або ж скористатися залізничним транспортом. Також рекомендуємо надавати пріоритет руху дорожньої техніки, аби не допустити ускладнень та небезпечних ситуацій на дорозі.

Нагадаємо, про ділянки з ускладненим проїздом повідомляйте диспетчера Служби автомобільних доріг за номером: 0686646422 (цілодобово).

Рясний сніг, засипати Кіровоградщину, ФОТО,

Рясний сніг, засипати Кіровоградщину, ФОТО,

Рясний сніг, засипати Кіровоградщину, ФОТО,

Рясний сніг, засипати Кіровоградщину, ФОТО,

Прес-служба САД у Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool