Розмір пенсії не змінився, а вартість опалення зросте вдвічі

Квітень 29, 2016 | Новини | Переглядів: 1165 | Коментарі: 0

Стрімке подорожчання газу для населення спровокує подорожчання теплої води та опалення, тому за травень пенсіонери змушені будуть заплатити за ці послуги щонайменше вдвічі більше. Про це повідомив голова Партії Пенсіонерів України Микола Кукуріка.

“Особливу небезпеку подорожчання газу несе для пенсіонерів, адже розмір пенсії незмінний, відсутня індексація, а рахунки за травень прийдуть вдвічі більшими. Такий чином підняття пенсії у травні просто скерується на оплату шалених рахунків за теплу воду та опалення.”, - пояснив Кукуріка.

На думку голови ППУ, уряд має переглянути рівень підняття пенсій і зробити його адекватним до рівня подорожчання газу.

“Сьогодні пенсіонери економлять, однак чергове підвищення тарифів унеможливить купівлю навіть продуктів харчування. Тож уряд має подбати: по-перше, про суттєво вищі пенсії, по-друге – про адекватний перерахунок субсидій для пенсіонерів”, - наголосив голова ППУ.

Нагадаємо, з 1 травня відмінено “пільгову ” ціну газу для населення

Інформаційний відділ Партії Пенсіонерів України


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool