Робота з патріотичного виховання молоді має проводися системно,- Сергій Коваленко

Червень 16, 2017 | Новини | Переглядів: 951 | Коментарі: 0

На цьому перший заступник голови облдержадміністрації наголосив під час засідання Координаційної ради з питань національно-патріотичного виховання.

Про роботу з національно-патріотичного виховання молоді, проведену на Кіровоградщині у першому півріччі нинішнього році, членів Координаційної ради поінформували директор спортивно-патріотичного клубу «Егіда» Олег Вєтров та директор обласного центру туризму, краєзнавства та екскурсій учнівської молоді Андрій Лісота.

За інформацією Олега Вєтрова, було проведено 211 всеукраїнських заходів з національно-патріотичного виховання, зокрема, районних, міських та обласних етапів Всеукраїнської дитячо-юнацької, військово-патріотичної гри «Сокіл» (Джура), районних фестивалів патріотичних пісень, фестивалів вишиванок, навчально-польових зборів серед учнів-юнаків 11-х класів, військово-польових зборів «Захисник Кіровоградщини», уроків мужності «За нашу свободу» та «Україна вільна», чемпіонатів з військово-спортивних багатоборств та багатьох інших заходів.

Серед ключових патріотичних заходів, що відбулися в області: Всеукраїнський табір в урочищі «Бочки» (Знам'янський район) та «Чорноліська Січ – 2017». В останньому заході взяло участь 80 юнаків та дівчат з різних куточків України.
Також у місті Олександрія 25-26 березня цього року відбувся відкритий чемпіонат області з військово-спортивного багатоборства пам’яті учасника антитерористичної операції Максима Бендерова.
Одним із знакових заходів, що з 8 по 12 травня цього року проходив на Кіровоградщині, є Всеукраїнська дитячо-юнацька військово-патріотична гра «Сокіл («Джура»). Цього разу у змаганнях взяли участь 29 команд у складі 250 патріотично налаштованих хлопців та дівчат з усієї області.

Під час польових зборів молодь мала змогу вивчати бойові та культурні традиції українського народу, вдосконалювали власну фізичну підготовку, в умовах наближених до бойових дій перевіряли себе на витривалість, закріплювали навички, отримані на заняттях з самооборони та бойових мистецтв.
Директор обласного центру туризму, краєзнавства та екскурсій учнівської молоді, на базі якого проводилася гра «Джура», Андрій Лісота відзначив, що в окремих територіях досить відповідально поставилися до підтримки місцевих команд.

Під час засідання координаційної ради з питань національно-партріотичного виховання було затверджено план роботи Ради на ІІ півріччя нинішнього року, а також погоджено розробку обласної програми національно-патріотичного виховання на 2018-2022 роки тощо.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool