Результати опитування: 70 відсотків пасажирів поїзду N-106 «Чорноморець» за впровадження Wi-Fi на залізниці

Листопад 09, 2015 | Новини | Переглядів: 718 | Коментарі: 0

Фахівці пасажирської служби Одеської залізниці підвели підсумки маркетингового дослідження щодо надання послуги бездротового доступу до Інтернет, який упродовж двох тижнів тестувався у двох вагонах пасажирського поїзду №106 «Чорноморець» сполученням Одеса – Київ з метою вивчення думки про введення даної послуги.

На підставі анкетування було встановлено, що 67% пасажирів вважають, що під час поїздки залізницею дуже потрібен доступ Wi-Fi; ще 23% відповіли, що він потрібен, але не є обов’язковим. Проте 70% пасажирів все ж таки користувалися або мали намір скористуватися додатковою послугою під час подорожі. Крім того, пасажири дали оцінку якості бездротового доступу до Інтернет, який було надано одним з національних операторів зв’язку. Так, 27% опитаних, які скористувалися доступом Wi-Fi, оцінили швидкість зв’язку на відмінно, 37% – добре, 25% – задовільно. Що стосується сталості сигналу, то 30% респондентів, що скористувалися послугою, дали оцінку відмінно, 32% – добре, 24% – задовільно.

Всього у період з 20 жовтня по 3 листопада 2015 року було опитано 760 респондентів. Це переважно містяни (92% опитуваних): з них 28% – кияни, 56% – мешканці великих міст та обласних центрів. Основні вікові категорії пасажирів, які надали перевагу подорожі у вагонах купе та СВ, де тестувався доступ Wi-Fi: від 30 до 44 років – 36%, від 45 до 54 років – 26%, понад 55 років – 15%. Основний рід занять респондентів: службовці – 19%, підприємці – 17%, керівники та топ-менеджери – 13%, студенти та учні – 12%. Більшість опитаних (54%) здійснюють поїздки залізничним транспортом не рідше, ніж раз на місяць.

Додатково під час дослідження було отримано 62 побажання щодо якості обслуговування провайдером та самого нововведення. У переважній більшості респонденти привітали Одеські залізницю з цією подією, а також відзначили необхідність впровадження технології Wi-Fi на всі поїзди та типи пасажирських вагонів.

Прес-центр Одеської залізниці
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool