Рейдова перевірка на Новомиколаївському пляжі у Кіровограді

Липень 01, 2016 | Новини | Переглядів: 1396 | Коментарі: 0

Спекотна погода спричинила справжній купальний бум на міських пляжах Кіровограда. Щоб літній відпочинок не закінчився трагічно, працівники обласного Управління ДСНС та підпорядкованих підрозділів постійно здійснюють виїзди до місць масового відпочинку людей біля водойм та проводять розяснювальну роботу.

1 липня рятувальники поспілкувались на тему безпеки з відпочивальниками на Новомиколаївському пляжі у Кіровограді. В обласному центрі не так багато місць відпочинку біля води, тож на міських пляжах завжди, навіть у будні, багатолюдно. Під час рейду рятувальники роздали застерігаючі листівки, поцікавилися у громадян, що вони знають про безпеку на воді, та ще раз назвали найосновніші правила безпечного відпочинку, закцентували увагу на трагічних наслідках порушень або незнання цих правил. Особливо працівники Служби порятунку відповідально поставились до навчання дітей: ще раз розповіли про те, як поводитись під час шкільних канікул, щоб не наражати ні себе, ні інших на небезпеку.

Такі рейдові перевірки на водних об’єктах Кіровоградщини проводяться рятувальниками постійно, головною метою їх є не лише проконтролювати наскільки громадяни дотримуються правил безпеки на воді, але, в першу чергу, роз’яснити їм, що такий відпочинок може загрожувати життю у разі їх недотримання.

У ДСНС України у Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool