Реконструкція залізничного вокзалу Миколаєва враховує умови для обслуговування всіх верст населення

Квітень 20, 2016 | Новини | Переглядів: 964 | Коментарі: 0

Працівники регіональної філії ПАТ УЗ «Одеська залізниця» продовжують капітальний ремонт пасажирського залізничного вокзального комплексу I класу станції Миколаїв.

Протягом поточного року будівельники вже оновили частину фасаду будівлі вокзалу, де розташовано кімнати відпочинку та багажне відділення, й перейшли до внутрішніх робіт. Зараз проводиться ремонт безкоштовного туалету, проектом якого передбачено туалетну кімнату для осіб з обмеженими фізичними можливостями. Також фахівці здійснюють ремонт кімнат відпочинку, а для зручності перебування пасажирів з дітьми тут облаштують кімнату матері і дитини, наявність якої передбачено чинним проектом.

Нагадаємо, реконструкцію будівлі вокзалу Миколаїв було розпочато у 2015 році. Крім того, у минулому році працівники Одеської магістралі провели капітальний ремонт пасажирської платформи №1: виконали роботи по заміні покриття платформи, підпорної стінки, технологічних переходів, провели модернізацію освітлення і гучномовного зв’язку, додатково улаштовали водовідводи та сходи. До того ж, по всій довжині платформи залізничники встановили декоративну огорожу, додатково облаштовали два пандуси з поручнями для осіб з інвалідністю та виконали роботи з благоустрою прилеглої території платформи.

Додамо, залізнична станція Миколаїв є одним з основних транспортних вузлів Одеської залізниці. На сьогодні пасажирський вокзал обласного міста Миколаїв, будівлю якого збудовано у 1986 році, обслуговує понад 2,5 тис. пасажирів щодобово.

Прес-центр Одеської залізниці


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool