П’ятеро мешканців Кіровоградщини залишаються на самоізоляції

Серпень 28, 2020 | Новини | Переглядів: 896 | Коментарі: 0

У Кіровоградській області п’ятеро мешканців Кіровоградської області після повернення з-за кордону залишаються на самоізоляції.

Про це зазначила головна санітарна лікарка Надія Оперчук сьогодні, 28 серпня.

Це двоє осіб із Новгородківського району, двоє із Гайворонського та одна людина з Олександрії. Вони обов’язково двічі на день мають повідомляти фахівців лабораторного центру про температуру тіла та стан здоров’я.

Усього з початку поширення епідемії на самоізоляції перебували 3420 мешканців регіону.

Нагадаємо. Обов’язковій самоізоляції підлягають:

1) особи, які мали контакт із пацієнтом із підтвердженим випадком COVID-19. Виключення особи, які під час виконання службових обов’язків використовували засоби індивідуального захисту відповідно до рекомендацій щодо їх застосування;
2) особи з підозрою на інфікування або з підтвердженим діагнозом COVID-19 в легкій формі за умови, що особа не потребує госпіталізації;
3) особи, які дали згоду на самоізоляцію з використанням електронного сервісу “Дій вдома” Єдиного державного веб-порталу електронних послуг до перетину державного кордону. 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool