Проведено розширене засідання співробітників соціально-виховної та психологічної служби Кіровоградської області

Січень 30, 2013 | Новини | Переглядів: 870 | Коментарі: 0

25 січня 2013 року на базі Кіровоградської виправної колонії (№ 6) було проведено розширене засідання співробітників соціально-виховної та психологічної служби за результатами службової діяльності 2012 року.


По приїзду учасників розширеного засідання до установи, було проведено стройовий огляд особового складу працівників соціально-психологічної служби (далі - СПС) заступником начальника управління ДПтС України в Кіровоградській області підполковником внутрішньої служби Павлом Краморовим. Було також перевірено наявність відповідних лекцій та якість ведення зошитів по службовій підготовці особовим складом.
Згодом гості установи відвідали церкву Романа Священномученика на території установи, навчальні класи загальноосвітньої школи №38 при Кіровоградській ВК (№6), кімнати психоемоційного розвантаження (ПЕР) та виробництво установи. На локальних відділеннях СПС №2 та №4 було проведено практичні заняття.
По обіді, в актовій залі установи, начальник сектору соціально-виховної та психологічної роботи із засудженими управління ДПтС України в Кіровоградській області майор внутрішньої служби Віталій Швецов провів лекційні заняття по службовій підготовці для начальників відділень СПС за темами «Порядок ведення основної службової документації начальників відділень СПС» та «Вимоги діючого законодавства до застосування заохочувальних норм закону до осіб, які засуджені до обмеження чи позбавлення волі». Актуальність даних питань важко переоцінити, оскільки якісний склад начальників відділень в області, які перебувають в посаді до 3 років складає 71% від загальної кількості працівників.
Серед основних питань розширеного засідання співробітників СПС області були також розглянуті нагальні аспекти щодо наявності нормативно-методичної та правової бази начальників відділень, якісної та своєчасної підготовки матеріалів на застосування заохочувальних норм закону до засуджених, усунення виявлених недоліків по службі в ході проведення комплексної перевірки представниками центрального апарату ДПтС України у серпні минулого року та протидія випадкам корупції і вступу у неслужбові відносини із засудженими персоналом пенітенціарної служби.
Проведене розширене засідання надало учасникам виняткову можливість здійснити не лише обмін новаторством та передовим досвідом у якісному виконанні службових завдань, але і отримати конструктивну критику та поради від колег по області, які оглянули умови роботи пенітенціаріїв Кіровоградської виправної колонії (№6) «свіжим» поглядом.
Тримаючи заключне слово на розширеній нараді, заступник начальника управління ДПтС України в Кіровоградській області наголосив, що за умови якісних зрушень в службовій діяльності співробітників соціально-виховної та психологічної служби, аналогічні виїзні розширені наради будуть проводитися щоквартально на базі інших підрозділів ДПтС України в області. Від імені керівництва управління ДПтС України в області Павло Краморов також виразив подяку адміністрації установи за високу якість організації проведених заходів та прийому гостей, а всім учасникам побажав моральної стійкості, душевного спокою, успіхів по службі та вдалої дороги додому.

Прес служба ДПтС України в Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool