Протягом минулої ночі рятувальники Кіровоградщини приборкали дві пожежі

Жовтень 18, 2017 | Новини | Переглядів: 911 | Коментарі: 0

Минулої ночі пожежно-рятувальні підрозділи Кіровоградської області двічі виїжджали до гасіння пожеж будівель різного призначення.

Так, 18 жовтня о 01:41 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу на території приватного домоволодіння на вул. 6-го Грудня м. Олександрія.

Як з’ясувалось по прибуттю пожежно-рятувальних підрозділів на місце події, горіла покрівля сараю на площі 30 м2. Силами вогнеборців 2-го Державного пожежно-рятувального загону м. Олександрії о 02:08 пожежу було локалізовано та о 02:38 – ліквідовано.

О 04:19 в с. Сабліне Знам’янського району загорілись балки перекриття на площі 1 м2 та 4 м2 речей домашнього вжитку в житловому будинку. Силами рятувальників 18-ї Державної пожежно-рятувальної частини м. Знам’янка та місцевої пожежної команди ТОВ «Знам’янське ХПП» о 04:40 пожежу було локалізовано та о 05:50 – ліквідовано.

В обох випадках травмованих та загиблих немає. Причини пожеж встановлюють фахівці.

Прес-служба У ДСНС в області

 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool