Протягом минулого року завдяки заходам, вжитим підрозділами податкової міліції області до бюджету надійшло 55,7 млн. грн

Січень 17, 2012 | Новини | Переглядів: 958 | Коментарі: 0

Більше 19,3 млн. грн. з цієї суми надійшло в результаті контрольно-перевірочної роботи, 14,2 млн. грн. – за рахунок застосування оперативно-запобіжних заходів із скорочення податкового боргу, 21,1 млн. грн. – внаслідок відпрацювання суб’єктів господарювання, що мінімізують свої податкові зобов’язання, 21,1 млн. грн. – інших профілактичних заходів. Про це Інтернет-виданню  «FotoInform» повідомила прес-служба ДПА в Кіровоградської області

Також протягом 2011 року із незаконного обігу вилучено товарно-матеріальних цінностей на загальну суму 7,4 млн. грн., із них підакцизних товарів – на суму 1,3 млн. грн.

За участі підрозділів податкової міліції було виявлено 72 факти подання необґрунтованих заяв на відшкодування податку на додану вартість. За цей час було упереджено незаконне відшкодування ПДВ на загальну суму у 18,6 млн. грн. Встановлено 25 суб’єктів господарювання, що мають ознаки фіктивності.
Встановлена сума збитків по кримінальних справах, направлених до суду, складає 11,3 млн. грн. Близько 3,4 млн. грн. з цієї суми вже відшкодовано.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool