Прокуратурою проведено перевірки додержання прав дітей на відпочинок, оздоровлення та змістовне дозвілля

Серпень 26, 2011 | Новини | Переглядів: 1548 | Коментарі: 0

Протягом липня-серпня органами прокуратури області з залученням відповідних фахівців проведено перевірки додержання прав дітей на відпочинок, оздоровлення та змістовне дозвілля. Про це інтернет-виданню  «FotoInform» повідомили у прес-службі прокуратури області

В ході перевірок виявлено порушення вимог законів України "Про оздоровлення та відпочинок дітей", "Про забезпечення санітарного та епідеміологічного благополуччя населення", « Про пожежну безпеку» та інших.
Зокрема, не скрізь чинному законодавству відповідала готовність дитячих оздоровчих закладів ще до початку їх роботи. Ряд порушень прав дітей допускалися в ході безпосереднього оздоровлення та відпочинку.
Всього ж, за результатами перевірок міжміськрайпрокурорами внесено 28 приписів та подань, принесено 1 протест, порушено 19 дисциплінарних проваджень. На даний час до дисциплінарної відповідальності притягнуто 40 посадових осіб, з них 4 – посадовців органів контролю. Ряд документів перебуває на розгляді.
За узагальненими матеріалами прокуратурою області внесено подання керівництву облдержадміністрації.
Наразі даний документ прокурорського реагування перебуває на розгляді.
 


ДО УВАГИ ВОДІЇВ: АВТОЦИВІЛКА ОНЛАЙН за 5 хвилин посилання


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool