Прокуратура: Заявлено позов до фермерського господарства

Січень 30, 2012 | Новини | Переглядів: 1633 | Коментарі: 0

В ході здійснення правозахисної діяльності прокуратурою Долинського району виявлено порушення у сфері фінансового законодавства. Про це Інтернет-виданню  «FotoInform» повідомили у прес-службі прокуратури області

Перевіркою встановлено, що на даний час одне з фермерських господарств району, отримавши в 2008 році на поворотній основі фінансову підтримку (допомогу) від Кіровоградського відділення Українського державного фонду підтримки фермерських господарств на кількарічний термін для виробництва, переробки та збуту сільськогосподарської продукції, не виконує визначений в договорі графік повернення бюджетних коштів. Крім того, не відреагувало на претензійний лист від КВ УДФ ПФГ з вимогою повернути борг з урахуванням штрафних санкцій.
Тим часом, відповідно до розрахунку суми боргу, станом 01.11.2011 року фермерським господарством вже не виплачена заборгованість у сумі 35 тис. грн.
Прокуратурою району в інтересах держави, в особі Українського державного фонду підтримки фермерських господарств, за дорученням якого виступає його кіровоградське відділення, заявлено позов до керівника згаданого фермерського господарства.
Наразі позов перебуває на розгляді.
 


ДО УВАГИ ВОДІЇВ: АВТОЦИВІЛКА ОНЛАЙН за 5 хвилин посилання


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool