Прокуратура області працює відповідно до закону «Про доступ до публічної інформації»

Жовтень 14, 2011 | Новини | Переглядів: 1165 | Коментарі: 0

У засобах масової інформації уже повідомлялося про те, що 9 травня цього року набрав чинності Закон України «Про доступ до публічної інформації». Його виконання – обов’язкове для всіх державних органів. У тому числі й прокурорських. Про це Інтернет-виданню  «FotoInform» повідомили у прес-службі прокуратури області.

Як повідомила старший помічник прокурора області Ольга Коваль, котра опікується даним питанням, на даний час до прокуратури Кіровоградської області надійшло 18 запитів.
Із них безпосередньо до прокуратури області - 12 запитів, та 6 - до районних прокуратур.
Розглянуто 13 запитів, 5 - направлено належним розпорядникам інформації.
За результатами розгляду надано інформацію запитувачам за 7 запитами, у 3 випадках відмовлено у її наданні (у зв’язку з тим, що прокуратура не є її розпорядником), у 2 запитах надано роз’яснення.
Із розглянутих запитів 7 стосувались питань досудового слідства, 6 запитів – з інших питань.
Ольга Коваль запевнила, що в органах прокуратури області й надалі з належною увагою та відповідальністю будуть ставитись до питань, пов’язаних з доступом до публічної інформації.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool