Прокуратура наполягла на збереженні суворого покарання для членів організованої групи, яка обкрадала легкові автомобілі

Квітень 05, 2012 | Новини | Переглядів: 1150 | Коментарі: 0

Судова палата в кримінальних справах апеляційного суду Кіровоградської області задовольнила апеляцію прокуратури області, залишивши в силі вирок Кіровського районного суду міста Кіровограда. Про це Інтернет-виданню  «FOTOINFORM» повідомили у прес-службі прокуратури області

Мова йде про вирок, яким за ч.5 ст.185 та ч.2 ст.185 Кримінального кодексу України, засуджено трьох осіб, які, в складі організованої групи, протягом тривалого часу обкрадали легкові автомобілі в місті Кіровограді. Раніше неодноразово засуджені зорганізувались в організовану групу з розподілом функцій кожного її учасника. Крадіжки вчиняли з автомобілів, розташованих на автомобільних парковках поблизу ринків і супермаркетів, зокрема, «Сільпо», «Копилка» та інших. Автомобілі відчиняли з допомогою сканеру, зчитуючи їх сигналізацію. Крали гроші та інші цінні речі. Цікаво, що один із злодіїв весь час слідкував за власником автомобіля, повідомляючи за допомогою мобільника про його пересування. З місця злочину швидко зникали на «ВМW».

Остаточне покарання зводиться до того, що одного з автомобільних злодіїв засуджено до 8 років позбавлення волі з конфіскацією майна, а двох інших – до 7,5 років позбавлення волі з конфіскацією майна.
Таким чином, прокуратура області наполягла на збереженні суворого покарання за доволі поширений нині злочин, вчинений раніше неодноразово засудженими особами.
 


ДО УВАГИ ВОДІЇВ: АВТОЦИВІЛКА ОНЛАЙН за 5 хвилин посилання


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool