Прокуратура наполягла на збереженні суворого покарання для членів організованої групи, яка обкрадала легкові автомобілі

Квітень 05, 2012 | Новини | Переглядів: 1131 | Коментарі: 0

Судова палата в кримінальних справах апеляційного суду Кіровоградської області задовольнила апеляцію прокуратури області, залишивши в силі вирок Кіровського районного суду міста Кіровограда. Про це Інтернет-виданню  «FOTOINFORM» повідомили у прес-службі прокуратури області

Мова йде про вирок, яким за ч.5 ст.185 та ч.2 ст.185 Кримінального кодексу України, засуджено трьох осіб, які, в складі організованої групи, протягом тривалого часу обкрадали легкові автомобілі в місті Кіровограді. Раніше неодноразово засуджені зорганізувались в організовану групу з розподілом функцій кожного її учасника. Крадіжки вчиняли з автомобілів, розташованих на автомобільних парковках поблизу ринків і супермаркетів, зокрема, «Сільпо», «Копилка» та інших. Автомобілі відчиняли з допомогою сканеру, зчитуючи їх сигналізацію. Крали гроші та інші цінні речі. Цікаво, що один із злодіїв весь час слідкував за власником автомобіля, повідомляючи за допомогою мобільника про його пересування. З місця злочину швидко зникали на «ВМW».

Остаточне покарання зводиться до того, що одного з автомобільних злодіїв засуджено до 8 років позбавлення волі з конфіскацією майна, а двох інших – до 7,5 років позбавлення волі з конфіскацією майна.
Таким чином, прокуратура області наполягла на збереженні суворого покарання за доволі поширений нині злочин, вчинений раніше неодноразово засудженими особами.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool