Проект бюджету Кіровограда на 2012 рік підготовлений для розгляду на сесії міської ради

Грудень 27, 2011 | Новини | Переглядів: 1171 | Коментарі: 0

Проект міського бюджету на 2012 рік розроблений і підготовлений до винесення на розгляд Кіровоградської міської ради.

Про це повідомив міський голова Олександр Саінсус на останній у 2011 році апаратній нараді. За його словами, новий бюджет зросте, у порівняно з цьогорічним приблизно на 50 мільйонів гривень, або на 11%. Проте у співвідношенні з завданнями, які ставить перед собою міська влада на 2012 рік цього теж не достатньо. Тому індикатором успіху, відзначив міський голова, стане створення у місті сприятливого інвестиційного клімату та максимальне залучення інвестицій за програмами соціально – економічного розвитку.
Олександр Саінсус підкреслив також активну позицію народних депутатів України у питаннях фінансування Кіровограда з державного бюджету. Так завдяки зусиллям Юрія Литвина, обласний центр отримає додаткові кошти на соціально – економічний розвиток у сумі 8 мільйонів гривень.
Міський голова підвів пісуки роботи виконавчих органів у 2011 році та націлив колективи управлінь і відділів міської ради на серйозну роботу з виконання головної програми “Центральний регіон – 2015” у році наступному.

джерело

 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool