Продовжуються рейди в громадах Кіровоградщини (ФОТО)

Вересень 01, 2023 | Новини | Переглядів: 1364 | Коментарі: 0

Працівники Петрівського та Світловодського пожежно-рятувальних підрозділів Олександрійського районного управління ГУ ДСНС в області провели профілактичні заходи серед жителів громад району.

Продовжуються рейди в громадах Кіровоградщини

Продовжуються рейди в громадах Кіровоградщини

Продовжуються рейди в громадах Кіровоградщини


Рятувальники поінформували громадян про статистику пожеж та інших надзвичайних подій і наголосили на найпоширеніших причинах виникнення пожеж у побуті: коротке замкнення електромережі, залишені ввімкненими без нагляду побутові прилади, куріння в приміщенні, спалювання побутових відходів чи рослинних залишків, дитячі пустощі з вогнем.

Надзвичайники пропонували замислитись, що більшості зафіксованих трагічних випадків можна було б уникнути, якби постраждалі серйозно ставились до необхідності чітко виконувати прості правила безпеки.

Також рятувальники нагадали співрозмовникам про небезпеку від необережного поводження з боєприпасами часів минулих війн і сучасними. Небезпечні знахідки трапляються будь де, тому кожному варто запам’ятати: ніколи не слід чіпати підозрілі предмети, вони у будь-яку мить можуть вибухнути. Потрібно позначити місце виявлення та негайно викликати рятувальників за номером «101».

Громадян також закликали реагувати на сигнали повітряної тривоги - спускатись в укриття або ховатись у приміщенні, що відповідає правилу двох стін.

Під час роз’яснювальної роботи фахівці Служби порятунку розповсюдили застережні листівки.

ГУ ДСНС України у Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool