Про відсутність податкового боргу повідомлять електронною поштою

Лютий 12, 2013 | Новини | Переглядів: 961 | Коментарі: 0

Новий податковий сервіс дозволяє платникам податків оперативно отримати довідку про відсутність заборгованості перед бюджетом.

Для цього платнику потрібно лише надіслати електронну заяву до податкової. У разі відсутності у заявника податкового боргу автоматично формується електронна довідка та надсилається на його електронну адресу.
За бажанням платника довідка може надсилатися і у паперовому вигляді. Для цього йому потрібно звернутися до податкового органу, в якому він обліковується, з відповідною заявою. В ній необхідно вказати нормативну підставу для видачі довідки. Крім того, довідку про відсутність заборгованості можна отримати і в Центрах обслуговування платників податків. Строк видачі довідки не перевищує 5 робочих днів.
Фахівці Міндоходів електронний спосіб отримання довідок вважають більш перспективним та раціональним, оскільки він не потребує витрачання часу на візит до податкової, спілкування з інспектором тощо.
Форма довідки та заяви на її отримання затверджено відповідним наказом Міністерства фінансів України.

Відділ взаємодії із ЗМІ та громадськістю ДПС у Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool