Призначено нового начальника УДАІ в Кіровоградській області

Травень 06, 2014 | Новини | Переглядів: 1712 | Коментарі: 0

Наказом УМВС України в Кіровоградській області від 05.05.2014 №117 по особовому складу майора міліції Величка Володимира Максимовича призначено начальником УДАІ УМВС України в Кіровоградській області.

Особовому складу ДАІ його представив заступник начальника Управління – начальник міліції громадської безпеки УМВС України в Кіровоградській області полковник міліції Дмитро Миколайович Селезньов.

Володимир Максимович Величко народився у селі Добре Вільшанського району Кіровоградської області. В органах МВС – з 1999 року. Розпочинав службу в правоохоронних органах з посади слідчого слідчого відділення Вільшанського районного відділу УМВС України в області. Пізніше обіймав різні посади в Державтоінспекції. До призначення керівником обласної ДАІ працював на посаді начальника кадрового забезпечення УДАІ УМВС України в області.

Йому 31 рік, має вищу освіту, закінчив Херсонський юридичний інститут Національної академії внутрішніх справ України за спеціальністю «Правоохоронна діяльність».
 


ДО УВАГИ ВОДІЇВ: АВТОЦИВІЛКА ОНЛАЙН за 5 хвилин посилання


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool