ПриватБанк запустив освітній проект для старшого покоління клієнтів

Березень 31, 2020 | Новини | Переглядів: 666 | Коментарі: 0

ПриватБанк запустив новий освітній проект Сам собі банкір, який допоможе клієнтам навчитися користуватися всіма банківськими послугами не виходячи з дому через Приват24 і мобільний банк Privat24.

Цей проект адресований в першу чергу клієнтам старшого покоління, щоб вони могли на простих і доступних прикладах освоїти найпопулярніші онлайн послуги - оплату комуналки, переклади, поповнення мобільного та оплату в інтернеті.

Навчиться робити платежі, перекази та інші банківські послуги в онлайні можна на спеціальному сайті банківської онлайн практики https://practice.pb.ua. Для цього потрібно просто зареєструватися на сайті за номером телефону, вибрати курс "Сам собі банкір" і витратити трохи часу на освоєння зручного і доступного Приват24.

"Сам собі банкір" розроблено і запущено роздрібним бізнесом ПриватБанку спільно з командою "Онлайн практики" - проекту, який став володарем «Премії HR-бренд» за найбільш інноваційний освітній проект в сфері управління людськими ресурсами.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool