ПриватБанк буде обслуговувати своїх клієнтів - жителів Кіровограду і області - протягом усіх святкових днів.

Серпень 21, 2013 | Новини | Переглядів: 1314 | Коментарі: 0

Як повідомили в банку, незалежно від свят отримати всі необхідні послуги - перекази, платежі, погашення кредитів та інші послуги - можна через банкомати і термінали ПриватБанку, адресу яких можна знайти на сайті http://privatbank.ua/map.

Без свят, перерв і вихідних працює Інтернет-банк Приват24 і мобільні додатки П24, через які можна оплатити будь-який рахунок, купити квиток на транспорт, отримати і відправити переказ, поповнити депозитний рахунок і багато інших послуг.

Також, в період святкування Дня Незалежності України клієнти ПриватБанку зможуть отримати банківські послуги в чергових відділеннях ПриватБанку в Кіровограді та містах області:

м. Кіровоград, вул.Преображенська,26/70 (з 9-00 до 16-00)

м. Кіровоград, вул. 50-років Жовтня,22б (з 08:30 до 15:30)

м. Кіровоград, вул. Дзержинського, 24а (з 9-00 до 16-00)

м. Олександрія, просп. Леніна,122 (з 9-00 до 16-00)

У Кіровоградській області працює понад 170 банкоматів, 204 термінали самообслуговування, 74 відділення, 49 з яких працюють і в суботу для зручності своїх клієнтів.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool