Приклад олександрійців Андрій Ніколаєнко закликав наслідувати мерів усіх міст Кіровоградщини

Серпень 14, 2013 | Новини | Переглядів: 810 | Коментарі: 1

Разом з Олександрійським міським головою Степаном Цапюком, керівниками місцевих підприємств, що здійснюють пасажирські перевезення, очільник області оглянув пасажирські автобуси підвищеної комфортності, придбані для міста у країнах Європи.

Усі автобуси у гарному стані і відносяться до категорії підвищеної пасажиромісткості, великі та просторі, оснащені кондиціонерами, зі зручними сидіннями та автоматичними пандусами для інвалідів.
– Досвід Олександрії у цьому напрямку для області є передовим – навіть за існуючих правил гри на ринку пасажирських перевезень – не підвищувати тарифи на проїзд і змушувати людей й надалі їздити у тісних маршрутках, як цього прагнуть деякі горе-перевізники, а виводити на лінію великі та просторі автобуси – відзначив голова ОДА, - Ми побачили бажання міської влади відповідально виконувати завдання Президента України щодо організації якісних послуг населенню, наведення порядку у сфері перевезень. Є діалог влади з перевізниками, завдяки якому досягнуто домовленостей щодо безперешкодного перевезення пільгових категорій населення, – відзначив Андрій Ніколаєнко
Приклад олександрійців Андрій Ніколаєнко закликав наслідувати мерів усіх міст області, де діють внутрішні транспортні маршрути.
Під час прес-конференції очільник області прокоментував окремі транспортні питання, що стосуються цього міста, а також обласного центру.
На питання чи повинен Кіровоград готуватися до заміни маршруток "Дельфінів" на великі пасажирські автобуси голова ОДА Андрій Ніколаєнко відповів, що досвід Олександрії доводить - це дієвий і потрібний метод у реформуванні транспортної мережі.
Він зазначив, що облдержадміністрація спільно із Кіровоградським МВК опрацьовуватимуть це питання, і досвід Олександрії буде враховуватися під час ІІ етапу реформування транспортної мережі Кіровограда.
- Я думаю, що ми із Олександром Саінсусом іще проведемо спільну нараду із кіровоградськими перевізниками. Можливо, і доволі жорстку, але її результатом мають стати реальні зміни, як-то в Олександрії, - додав він.

Приклад олександрійців Андрій Ніколаєнко закликав наслідувати мерів усіх міст Кіровоградщини


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool