Правоохоронці виявили жителя Кіровоградщини, який «перебив» номери на автівці

Серпень 21, 2013 | Новини | Переглядів: 964 | Коментарі: 0

Працівники Компаніївського районного відділу міліції зупинили автомобіль під керуванням місцевого жителя. При перевірці технічного паспорту та заводських ідентифікаційних даних транспортного засобу міліціонери виявили їх невідповідність.

У своїх поясненнях керманич іномарки розповів працівникам Державтоінспекції, що саме у таких спосіб вирішив «поновити» власний автомобіль, не витрачаючи зайвих сил на юридичні процедури пов’язані з перереєстрацією.
Аби втілити у життя такий задум, чоловік кілька місяців розглядав пропозиції щодо продажу транспортних засобів. Коли підходящий варіант нарешті знайшовся у іншій області, не роздумуючи, взявся за справу.
Процесс переобладнання давався не просто, але його бажання і настирливість взяли гору. До того ж, через деякий час, власник продав автівку знайомому, якого й очікував неприємний сюрприз.
За знищення, підробку або заміну ідентифікаційного номера, номерів двигуна, шасі або кузова, або заміну без дозволу відповідних органів номерної панелі з ідентифікаційним номером транспортного засобу горе-конструкторові загрожує штраф у розмірі від ста п'ятдесяти до двохсот п'ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або обмеження волі на строк до трьох років.
По даному факту відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст. 290 Кримінального кодексу України . Досудове розслідування триває.

СЗГ УМВС в області

 


 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool